Artvideoscreening.se
Dom bästa artisterna

Speciella artister – idoler

oktober 5, 2010 12:10 by Admin

Jag har själv aldrig direkt haft någon speciell artist som idol, så som till exempel min kompis som jag skrev om tidigare har. Han som avgudar U2. Jag har så länge tillbaka i tiden jag kan minnas aldrig riktigt haft en riktig idol. Det finns och har funnits många artister som jag har gillat men aldrig så pass så att jag har samlat affischer och alla cd-skivor som släpps.

Jag har aldrig stått i långa köer och väntat på de nya cd-skivorna att släppas och så vidare. Men jag har nog alltid velat ha en artist som jag är helt ”inne” i. Men vem vet, det kanske kommer. Jag tror att det finns en artist där ute för oss alla.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt