Artvideoscreening.se
Dom bästa artisterna

Roskilde och Hultsfred

juli 9, 2012 12:46 by Admin

Jag har alltid varit en besökare på Hultsfred. Detta kanske inte för att jag tycker att det är den bästa festivalen även om jag tycker att den är bra utan för att jag själv bor i Småland och det är praktiskt för mig att ta mig dit. Roskilde är en festival som jag bara har besökt en enda gång men det var helt otroligt bra. Det var det året då både Iron Maiden och Metallica spelade där, två av mina absoluta favoritband och jag var bara så lycklig. Nu fick jag ju precis veta att Bossen, Bruce Spingsteen, kommer att spela på Roskilde i sommar och vem vill inte höra honom. Jag funderar starkt på att jag vill se honom och hans konsert och kanske är det värt att ta sig dit även om det inte direkt finna så många andra artister som jag tycker lockar i år. Sweden Rock är en annan festival som jag verkligen tycker om och gärna vill besöka i år igen.


Just nu värderat 3.1 av 69 människor

  • Currently 3,072464/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt