Artvideoscreening.se
Dom bästa artisterna

När min sambo lyssnar på musik

oktober 4, 2010 12:10 by Admin

Jag och min sambo är olika på många olika sätt. Självklart finns många punkter där vi är ganska lika med men olikheterna är fler. Likaså gäller även när det gäller musik. Vi har absolut helt skild smak när det kommer till musik.

Till att börja med kan nämnas att jag som så gott som alltid lyssnar på musik när jag är glad så lyssnar han på musik när han är deppig eller ledsen. Han lyssnar mestadels på svensk musik och jag på bosnisk. Han gillar låtar som är lite mer åt det ”deppiga” hållet medan jag lyssnar på låtar som lutar åt det ”glada” hållet. Men nu kom jag på att vi har en gemensam punkt när det gäller musik och det är att vi som mest ”går in” i musiken när vi har druckit och när vi är i gott sällskap.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt