Artvideoscreening.se
Dom bästa artisterna

Musik i mitt barndomshem

september 29, 2010 12:07 by Admin

Musik för mig är något förknippat med glädje. Ingen av mina föräldrar är särskilt intresserade av musik därmed inte sagt att musik aldrig fanns i mitt hem. Musik existerade i allra högsta drag och var minst sagt levande. Musik spelades när alla var glada.

Glad musik spelades. Det är något svårt att definiera glad musik men om någon är glad så finns det vissa rytmer som man vill höra och andra inte och samma sak gäller egentligen om man är ledsen. Då är det inte samma slags musik man vill lyssna på. Så i mitt hem var musik förknippat med glädje. Om jag hörde att någon av mina föräldrar satte på musik och sjöng med så visste jag att allt var på topp.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt