Artvideoscreening.se
Dom bästa artisterna

Musik för mig

september 30, 2010 12:08 by Admin

Eftersom, som jag beskrev ovan, musik i mitt barndomshem spelades enbart vid glada stunder så har det även spridit sig till mig. Jag kan nog säga att det är så det är hemma hos mig idag också. Jag spelar mycket oftare och mycket högra musik om jag är glad och nästan uteslutande då. Och precis som mamma och pappa spelar jag också i första hand gärna glad musik.

Musik för mig är något som ska pigga upp mig ännu mera. Jag ska bli ännu gladare än jag redan är och det är en fantastisk känsla. Och precis som hemma hos mamma och pappa ska det vara så glad musik som möjligt. Jag blir lika imponerad varje gång musiken lyckas röra mig så pass mycket som den gör.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt