Artvideoscreening.se
Dom bästa artisterna

Konsert med Lady Gaga

juli 7, 2012 12:44 by Admin

Jag skrev ju i det förra inlägget om artisten Lady Gaga. En artist som på många sätt skiljer sig åt från mängden och som verkligen sticker ut. Jag personligen hör inte till de som aktivt lyssnar på hennes musik men jag är dock en av dem som tycker att hon är en spännande person och på grund av detta skulle jag vilja se en konsert med henne. Hon kommer faktiskt till Sverige i augusti då hon ska göra två konserter och jag ska nog försöka att få tag i någon biljett. Dessa konserter är en del i hennes världsturné som hon startade i Korea i april.

Just det, jag läste också nyligen att det i den här turnén ingår en konsert i Jakarta, Indonesien som man inte riktigt vet om den kommer att bli av då hon har blivit hotad av en eller flera extremistgrupper som inte vill ha henne där då de tycker att hennes stil är vulgär.


Just nu värderat 3.1 av 96 människor

  • Currently 3,0625/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt