Artvideoscreening.se
Dom bästa artisterna

En liten lista.

november 25, 2009 16:18 by Admin
Här kommer en liten lista med i mitt tycke sinnessjukt bra låtar. 1 After the goldrush, Neil Young 2 All the young dudes, Mott the hoople 3 Mr Brightside, Killers 4Dont let me be missunderstood, Animals 5 Comfartably numb, Pink Floyd. Naturligtvis kan man fylla på den listan i all evighet, för det finns ju såååå mkt som är riktigt bra, när jag ser listan som jag själv skrev utan att tänka sådär jättemycket slår det mig att många av låtarna är förhållandevis gamla frågan är om det jag som är mossig eller om musiken kanske var bättre förr, vad tycker ni? Jag vet inte. Personligen tycker jag nog att mkt av den absolut bästa musiken som gjorts härrör från 70-talet. Så skriv gärna lite kommentarer om vad som är riktigt bra musik i era öron

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt